Personal

Kenneth Höie

Verksamhetsansvarig / Hallchef

Född och uppvuxen i Norge men bosatt i Stockholm sen 2012 med idrottsbakgrund. Spelat professionell fotboll som målvakt i drygt 20 år. Avslutade den aktiva fotbollskarriären i Djurgårdens IF hösten 2016. Efter avslutad karriär har jag jobbat drygt 4 år som nybilssäljare på Volkswagen Stockholm. Efter avslutad karriär tog det lite tid innan jag hittade en idrott som var lika rolig och utvecklande som fotbollen har varit för mig. Fram till för ungefär ett år sedan, då testade jag padel för första gången. Padel är en relativ enkel sport som passar för alla åldrar och olika nivåer och just det tror jag gör padel så populärt. Därför känner jag att det är otroligt spännande att få erbjuda fler intresserade och nyfikna på sporten möjligheten att prova på padel i Vallentuna. Vårt mål med Nova Padel är att skapa en trevlig och familjär atmosfär där alla känner sig välkomna!

kenneth@novapadel.se
072 300 7330

Katarina Magnusson

Grundare

Har en konståkningsbakgrund som både utövare och koreograf. Lade skridskorna på hyllan för många år sedan och det tog väldigt lång tid innan jag fastnade för någon sport som jag känner att jag verkligen brinner för. Jag som aldrig utövat racket eller bollsport tidigare kände att steget till att komma igång med padel och tom börja spela match inte var alltför stort men så otroligt roligt.
Om du är nybörjare eller är osäker hur du skall komma igång med ditt spel är du välkommen att höra av dig till mig när som.

kattis@novapadel.se

Sofia Spetz

Reception/Shop och Café

Har tidigare jobbat inom service och försäljning, är student I dagsläget. Jag har stort fokus på träning och hälsa i min vardag och enligt mig är den bästa träningen den som gör mig glad och ger energi. För mig innebär det stor variation med allt från klättring, crossfit och löpning. Padel är en sport för alla och det är det som gör det så otroligt roligt och man får en bra träning på köpet!
Mitt mål är att ni vill komma några minuter innan er bokade tid, samla på er lite energi och pepp ifrån oss i receptionen för att få den bästa padelupplevelsen. Vi finns här för er!
Jag brinner för att ge det lilla extra vid serviceupplevelsen.

reception@novapadel.se

    För närvarande har vi tyvärr inga lediga tjänster.

    Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi till dig inom kort!