Personal

Kenneth Höie

Verksamhetsansvarig / Hallchef

Född och uppvuxen i Norge men bosatt i Stockholm sen 2012 med idrottsbakgrund. Spelat professionell fotboll som målvakt i drygt 20 år. Avslutade den aktiva fotbollskarriären i Djurgårdens IF hösten 2016. Efter avslutad karriär har jag jobbat drygt 4 år som nybilssäljare på Volkswagen Stockholm. Efter avslutad karriär tog det lite tid innan jag hittade en idrott som var lika rolig och utvecklande som fotbollen har varit för mig. Fram till då testade jag padel för första gången. Padel är en relativ enkel sport som passar för alla åldrar och olika nivåer och just det tror jag gör padel så populärt. Därför känner jag att det är otroligt spännande att få erbjuda fler intresserade och nyfikna på sporten möjligheten att prova på padel hos oss på Nova. Vårt mål med Nova Padel är att skapa en trevlig och familjär atmosfär där alla känner sig välkomna!

kenneth@novapadel.se
072 300 7330

Michael Philip

Tränare

Michael är från Valencia i Spanien och har stor erfarenhet att jobba som padeltränare. Har genomfört den internationella tränarutbildningen från FIP och kan träna spelare på alla nivå, från barn/juniorer till avancerade spelare.

Pratar spanska och svenska flytande och bra engelska. Kommer senast ifrån jobbet som tränare på Djursholms Tennisklubb, padel.

michael@novapadel.se
072 300 7330

Katarina Magnusson

Grundare

Har en konståkningsbakgrund som både utövare och koreograf. Lade skridskorna på hyllan för många år sedan och det tog väldigt lång tid innan jag fastnade för någon sport som jag känner att jag verkligen brinner för. Jag som aldrig utövat racket eller bollsport tidigare kände att steget till att komma igång med padel och tom börja spela match inte var alltför stort men så otroligt roligt.
Om du är nybörjare eller är osäker hur du skall komma igång med ditt spel är du välkommen att höra av dig till mig när som.

kattis@novapadel.se

Andreas Yngvesson

Hjälptränare / Ansvarig Reception 

Har tidigare spelat fotboll på elitnivå. Genomfört grundutbildning som padeltränare och bidrar som hjälptränare på våra barn/ungdomsträningar. Utöver det håller jag i Americanos med mera i tillägg till att vara ansvarig för receptionen/shopen.

Mitt mål är att ni vill komma några minuter innan er bokade tid, samla på er lite energi och pepp ifrån oss i receptionen för att ni ska få den bästa padelupplevelsen. Alla vi som jobbar i receptionen finns här för er!

I receptionen kommer ni också att träffa mina kollaegor Olivia, Ellie och William.

reception@novapadel.se

    För närvarande har vi tyvärr inga lediga tjänster.

    Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi till dig inom kort!