Partners

RS är ett premium brand startat av tennisstjärnan Robin Söderling. Som den första spelaren i världen utvecklade han en tennisboll och genom det inledde RS Tennis år 2013 sin framgångsrika resa som nu innefattar närvaro i drygt 50 länder. Tillsammans med Padelproffs valde Robin att även utveckla Padelprodukter och etablera RS Padel. RS har de senaste åren vuxit kraftigt och är marknadens kanske populäraste hetaste varumärke inom Padel. Premium bollar, racketar och tillbehör finns i sortimentet och Nova Padel har valt att samarbeta exklusivt med RS. Allt för att erbjuda er spelare ett bra sortiment av utrustning.

Clean Drink är en funktionsdryck producerad i Norden, fri från onödiga tillsatser och med vitaminer och mineraler som du behöver för att kunna vara ditt bästa jag. Varje dag.

Stiftelsen Robin Söderlings fond startades 2011 för att hjälpa sjuka och utsatta barn i både Sverige och andra delar av världen. Genom åren har stiftelsen bland annat hjälpt till med finansieringen av en tennisakademi på SOS Barnbyar i Botswana, stöttat projektet tennis på gatan ihop med Svenska Tennisförbundet för att stärka tennisen i socialt utsatta områden och även bidragit till Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus. Stiftelsen leds med stort hjärta och engagemang av Robins fru Jenni Söderling.

Alla bidrag är välkomna. Swisha oss gärna om ni vill hjälpa till:
123-226 10 71

Är du eller ditt företag intresserad av att bli partners med Nova Padel?

Kontakta Kenneth på kenneth@novapadel.se

Banpartner

Banpartner

Banpartner

Banpartner