Partners

RS är ett premium brand startat av tennisstjärnan Robin Söderling. Som den första spelaren i världen utvecklade han en tennisboll och genom det inledde RS Tennis år 2013 sin framgångsrika resa som nu innefattar närvaro i drygt 50 länder. Tillsammans med Padelproffs valde Robin att även utveckla Padelprodukter och etablera RS Padel. RS har de senaste åren vuxit kraftigt och är marknadens kanske populäraste hetaste varumärke inom Padel. Premium bollar, racketar och tillbehör finns i sortimentet och Nova Padel har valt att samarbeta exklusivt med RS. Allt för att erbjuda er spelare ett bra sortiment av utrustning.

Wato är en sockerfri isotonisk vätskeersättning med elektrolyter och vitaminer.

Optimerad i innehåll för att hjälpa dig återställa vätskebalansen på bästa sätt.
Passar perfekt i samband med fysisk aktivitet, generell uttorkning eller varmt klimat. Wato är laddad med vitaminer och elektrolyter och ersätter snabbt det du förlorar när du svettas.

Team Wåhlin Värme & VVS är auktoriserad återförsäljare och serviceombud åt IVT värmepumpar sedan 1999. Vi utför service, reparationer och installationer av värmepumpar.

Superstäd är en seriös städfirma som erbjuder profesionell städning i Stockholm. Vår policy är att alltid vara noggranna. Som städföretag tar vi personligt ansvar för att slutresultatet motsvarar dina förväntningar.

Är du eller ditt företag intresserad av att bli partners med Nova Padel?

Kontakta Kenneth på kenneth@novapadel.se

Banpartner

Banpartner

Banpartner

Ledig Banpartner