Partners

RS är ett premium brand startat av tennisstjärnan Robin Söderling. Som den första spelaren i världen utvecklade han en tennisboll och genom det inledde RS Tennis år 2013 sin framgångsrika resa som nu innefattar närvaro i drygt 50 länder. Tillsammans med Padelproffs valde Robin att även utveckla Padelprodukter och etablera RS Padel. RS har de senaste åren vuxit kraftigt och är marknadens kanske populäraste hetaste varumärke inom Padel. Premium bollar, racketar och tillbehör finns i sortimentet och Nova Padel har valt att samarbeta exklusivt med RS. Allt för att erbjuda er spelare ett bra sortiment av utrustning.

Clean Drink är en funktionsdryck producerad i Norden, fri från onödiga tillsatser och med vitaminer och mineraler som du behöver för att kunna vara ditt bästa jag. Varje dag.

Team Wåhlin Värme & VVS är auktoriserad återförsäljare och serviceombud åt IVT värmepumpar sedan 1999. Vi utför service, reparationer och installationer av värmepumpar.

Svenska Mäklarhuset – SMH har funnits på den svenska bostadsmarknaden sedan 1990.  Idag är vi en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna med över 30 kontor. En av våra styrkor är kombinationen av att vara en stor kedja med stark utveckling och innovation och det lokala kontoret med mäklare som kan allt om det område där du bor. Idag finns vi representerade över hela Storstockholm, Uppsala, Västerås, Göteborg, Skåne, Halland, Spanien, Portugal, Cypern, Turkiet, Grekland, Kroatien och Thailand.

Är du eller ditt företag intresserad av att bli partners med Nova Padel?

Kontakta Kenneth på kenneth@novapadel.se

Banpartner

Banpartner

Banpartner

Banpartner